Først og fremmest: Er jeg den rigtige fotograf for dig?
Alle fotografer “ser” motiver forskelligt og derfor findes der (heldigvis) så mange forskellige billeder af tilsvarende situationer/motiver. Det samme gælder den efterfølgende redigering, der giver billedet dets endelige udtryk. Således har enhver fotograf sin egen stil - det gælder også for undertegnede. Tag derfor først et kig på mine billeder for at se, om de tiltaler dig.

Hvad koster det?
Bryllup/Konfirmation:
1-3 Timer: 1200 kr/t
4-6 Timer: 1000 kr/t
Over 6 timer - indhent tilbud

Koncert:
1-3 Timer: 1400 kr/t
4-6 Timer: 1200 kr/t
Over 6 timer - indhent tilbud 

Sport:
1-3 Timer: 1600 kr/t
4-6 Timer: 1400 kr/t
Over 6 timer - indhent tilbud

Dyr og natur:
Indhent tilbud
OBS: Alle priser er excl. transport fra/til Maribo
Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig og spørge ind til en eventuel opgave, som ikke er omfattet af prislisten!
Hvordan booker jeg?
Skriv til mig på thomas.trfoto@gmail.com eller giv mig et ring på 26270227. Du kan også sende mig en besked på min Facebook-side. Når du kontakter mig vedrørende en fotografering, har jeg brug for følgende oplysninger:
Hvilken opgave du ønsker udført, dato, lokation(er), start-tidspunkt og slut-tidspunkt.
Før fotograferingen:
Når vi har aftalt det grundlæggende omkring en fotografering, sender jeg dig en kontrakt via e-mail. I kontrakten bedes du gennemlæse de oplysninger, jeg har noteret om den konkrete opgave. Dette for at være sikker på vi er helt enige om tid, sted, ønsker til fotografering m.m. Sig endelig til hvis der er ændringer eller misforståelser! Du bliver også bedt om at forudbetale 25% af den samlede pris. Forudbetalingen returneres naturligvis ved aflysning.  Øvrige forhold vedrørende aflysning m.m. er beskrevet i kontrakten. Ved forudbetaling accepteres samtidig kontraktens vilkår og betingelser, så læs endelig kontrakten grundigt igennem!
Når forudbetalingen er sket, er fotografen booket :-)
Efter fotograferingen:
Du modtager en regning på restbeløbet (Det samlede beløb, fratrukket forudbetaling), og jeg går i gang med at redigere billederne. Redigeringstid er som udgangspunkt op til 10 hverdage. Når jeg har registreret betaling af restbeløbet og billederne er klar, modtager du et link til en OneDrive-mappe, hvorfra du kan hente dine billeder.
Linket er aktivt i 60 dage, men kan genaktiveres gratis om nødvendigt.
Hvis du ønsker det, kan du også tilkøbe en USB-nøgle med dine billeder. USB-nøglen sendes i gaveæske med posten.
Billederne leveres altid i .JPG-format, i højest mulige opløsning og kvalitet - og naturligvis uden vandmærke/logo.
Ønsker du mindre redigeringer - f.eks. at et eller få farvebilleder ændres til sort/hvid, kan det som regel klares inden for den aftalte pris. Ved større/mange redigeringer, vil du modtage et tilbud på arbejdet, inden jeg går i gang. Nye redigeringer tilføjes til OneDrive-mappen eller fremsendes via mail. Jeg opbevarer desuden en sikkerhedskopi af billederne i 1 år.
Bliver billederne brugt på sociale medier, hjemmeside m.m.?
Ja, men kun hvis du giver mig tilladelse til det. I så fald vælger jeg hvilke billeder jeg anvender og hvor ofte, Det er skønt, hvis du siger "ja", men jeg respekterer altid et "nej tak" :-)
Back to Top